Мъже носят дамско бельо

Мъже носят дамско бельо. Познато ли ви звучи? Може би сте опитвали вече?

Мъже с полички, дантелени прашки или с жартиери могат да изглеждат много секси. Много жени харесват това и сами купуват дамско бельо на половинката си. Възбуждащо, нарушаващо нормите, това облекло на фона на едно хубаво стройно мъжко тяло, прави всички стереотипи на пух и прах, а сексуалния живот по-забавен и различен. Нещо от което имат нужда много двойки с течение на годините скучен брак.

Дамското бельо носено от мъже не е запазена територия за гей обществото, даже точно обратното. Едно изследване на популярно немско еротично списание недвусмислено показва,че над 64% от мъжете, които носят в интимна атмосфера дамско бельо не се определят, като хомосексуални.

мъже-дамско-бельо

 

Години наред ни е втълпявано, че луксозните материи, дантелите, прашките, сутиените, жартиерите, секси бодитата от прозрачни, ефирни материи са ексклузивно запазена марка на привлекателната жена.Време е този стереотип да бъде надскочен и завинаги превъзмогнат.

 

Днес, все по-голяма популярност набира тенденцията мъжете да се ориентират към секси бельото, което досега само дамите са избирали за себе си с цел да бъдат максимално секси и съблазнителни за техните партньори, особено в моментите на интимна близост.

 

Мъже-носят-дамско-бельоНовата тенденция предлага на мъжете да спрат избора си на различни видове елегантно бельо, оставяйки на заден план всички свои задръжки и предразсъдъци, свързани с това, че единствено мъжете могат да си позволят смело да експериментират с бельото, което носят.

 

Тази тенденция не е основно ориентирана към хомосексуалните мъже. Напротив, тя има за главна цел да даде свобода на мъжкото въображение, да провокира представителите на силния пол да внесат разнообразие в интимния си свят и да освободят ума си за експерименти и креативност, като едновременно с това доставят огромно удоволствие на всички свои сетива и на сетивата на нежните си половинки.

 

„Мъже носят дамско бельо“, също така е насочена към мъжете, които се стремят към разнообразието и искат да са различни, нямат предразсъдъци и са неподвластни на ограничения. Представете си само един привлекателен мъж, облечен изцяло в бельо от супер ефирна, дантелена материя. Бельо, което не само идеално пасва на физиката му, прави го дори по-малко мъжествен и самоуверен на фона на това бельо, всичките му мъжки достойнства излизат на преден план, най-прекрасните части от тялото му биват подчертани и той изглежда секси и възбуждащ.

мъже-дамско-бельоНезависимо дали първоначално ще се спрете на нещо по-дискретно, като например само акцент от красива дантела в бельото или директно ще се впуснете в смели експерименти, избирайки да облечете прозрачен, съблазнителен потник, елегантно бельо в комбинация с красиви жартиери, то можете да сте сигурни, че няма как да изглеждате зле.Новата тенденция предлага абсолютно всякакви видове бельо, започвайки от потничета, бюстиета, корсети, сутиени, цели бодита, бикини, боксерки с различни дантели или сатенени връзки, жартиери, прекрасни средно дълги или дълги чорапи, прикрепени с красиви жартиери към бельото…

Материите, разбира се, са изключително висококачествени, съобразени не само с една добра визия, но и с усещането за лукс и сексапил, което трябва да оставят у мъжете – сатен, коприна, дантела, супер мекичък памук. Това е само мъчника част от комбинацията от материи и видове бельо, които в момента мъжете, решили да опитат нещо ново, могат да намерят на пазара.И на последно място, но не и по важност, трябва да споделим с вас, че тук действително не става дума каква е сексуалната ни ориентация, религиозната или расовата ни принадлежност. Тук става дума за това, че тази модна тенденция всъщност има за основна цел да обедини световете на мъжете и жените, изцяло да се отърве от табутата, да сложи край на досадните стереотипи и да внесе единствено свежа нотка в интимния живот на двата пола.

Избирайки за себе си такъв вид бельо, вие не само ставате по-привлекателни. Вие ставате свободомислещи, смело заявявате себе си, правите крачка напред към либералния начин на разсъждаване. Също така, давате шанс на себе си да навлезете една идея по-дълбоко в интимния свят на жените, да се сближите още повече с дамата на сърцето си и да бъдете максимално сигурни, че задръжките ви са заменени от силата на свободния дух и идеята, че двата пола могат да бъдат в перфектна хармония.

Очаквайте скоро в нашия онлайн магазин все повече модели дамско бельо за мъже, все повече и по разнообразни комбинации от сексапил, за всички които искат да свалят маската на невинността, за всички които искат да разкрият себе си без задръжки.