EARTH LINE -НОВА ЛИНИЯ МЪЖКО БЕЛЬО

EARTH-LINE-МЪЖКО-БЕЛЬОНова линия мъжко бельо лансираха на пазара от Modus Vivendi.
EARTH LINE е линия мъжко бельо,слипове, боксерки, мъжки бандажи и тениски в земни тонове. Качеството както обикновено е много високо със здрави шевове и приятна на допир материя. Плата както на бельото, така и тениските е със съдържание 95% памук и 5% еластан.
Дизайнера на марката, Christos Bibitos и този път е успял да предаде на своите модели един свеж полъх от цветове и комбинация от материи. В METALLIC ULTRA BRIEF той напомня за изконната връзка на човека със земята, като едновременно с това всеки почитател на марката ще може да разнообрази интимния си гардероб с нещо ново, свежо и различно.
EARTH-LINE-МЪЖКО-БЕЛЬОКомфорта на моделите бельо от EARTH LINE и този път е без забележки.
Освен бельо в земни тонове, от Modus Vivendi са включили в тази нова линия и модели боксерки и слипове в металически цветове. Сребърно и златно. Наречени METALLIC ULTRA BRIEF, тези модели са направени от материя със 92% полиестер и 8% спандекс. Тези модели ще задовлят и най-претенциозните мъже, които искат да изглеждат екстравагантно, да бъдат различни и разпознаваеми. Ние препоръчваме тези модели особено на всички, които се занимават с шоубизнес и им се налага да останат по бельо на сцената.
Фото сесията създадена от компанията за презентацията на EARTH LINE , разбира се е направена в този стил, за да подчертае връзката на мъжа със земята и да ни напомни за нашите корени.

 

EARTH-LINE-МЪЖКО-БЕЛЬО

 

EARTH LINEproduct_3036